El-værktøj til alle

Alt i håndværktøj, byggemateriale & arbejdstøj

dag til dag levering

El-værktøj til alle

Hos Grønfeld Byggecenter har vi el-værktøjet til dig. Vi har mange års erfaring inden for rådgivning af el-værktøj, hvilket også giver sig til udtryk i vores udvalg.

 

El-værktøj i højeste kvalitet

Vi vælger kun kvalitetsvarer, som vi selv kender og bruger. Så hvad end du vil forsyne din virksomhed med nyt, lækkert el-værktøj af højeste kvalitet eller blot har behov for et enkelt stykke el-værktøj til en specifik opgave, har vi produkterne til dig.

 

Milwaukee og Ryobi

To af vores mest sælgende mærker inden for el-værktøj er Milwaukee og Ryobi. Milwaukee laver værktøj til både professionelle og private, der gerne vil lave et ordentligt stykke arbejde. 

De er desuden et af de førende mærker indenfor el-værktøj i Danmark, og anbefalet af fagmænd landet over. Derfor er du sikker på du får kvalitet i dine hænder. Ryobi leverer yderligere godt el-værktøj til fornuftige priser.

 

Lad os sammen finde dit el-værktøj

Vi har det meste udstillet i vores butik, så du er mere end velkommen til at komme forbi og få en snak om, hvilken type el-værktøj der bedst egner sig til dig og dit behov.

 

Kunder fra Ebeltoft, Rønde og Djursland

Med faste kunder fra Rønde, Ebeltoft, Djursland og det meste af Østjylland, kan vi også hjælpe dig. Ring til os på telefon 86 36 55 00 og lad os sammen finde frem til det el-værktøj der bedst passer dig.

Har du spørgsmål?
Udfyld formularen nedenfor

Nyheder
Direkte fra Facebook

Udviklet af Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top