El-værktøj til alle

Alt i håndværktøj, byggemateriale & arbejdstøj

dag til dag levering

El-værktøj til alle

Hos Grønfeld Byggecenter har vi el-værktøjet til dig. Vi har mange års erfaring inden for rådgivning, hvilket også giver sig til udtryk i vores udvalg. Vi vælger kun kvalitetsvarer, som vi selv kender og bruger. Så hvad end du vil forsyne din virksomhed med nyt, lækkert kvalitetsværktøj eller blot har behov for et enkelt stykke værktøj til en specifik opgave, har vi produkterne til dig.

 

Milwaukee og Ryobi

To af vores mest sælgende mærker inden for el-værktøj er Milwaukee og Ryobi. Milwaukee laver værktøj til både professionelle og private, der gerne vil lave et ordentligt stykke arbejde. 

 De er desuden et af de førende mærker i Danmark, og anbefalet af fagmænd landet over. Derfor er du sikker på kvalitet i dine hænder. Ryobi leverer yderligere godt værktøj til fornuftige priser. Vi har det meste udstillet i vores butik, så du er mere end velkommen til at komme forbi og få en snak om, hvad der bedst egner sig til dig og dit behov.

 

Lad os sammen finde dit el-værktøj

Med faste kunder fra Rønde, Ebeltoft og det meste af Østjylland, kan vi også hjælpe dig. Ring til os på telefon 86 36 55 00 og lad os sammen finde frem til, hvad der bedst passer dig.

Har du spørgsmål?
Udfyld formularen nedenfor

Nyheder
Direkte fra Facebook

Udviklet af Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top