Maling er ikke bare maling

Alt i håndværktøj, byggemateriale & arbejdstøj

dag til dag levering

Maling er ikke bare maling

Hos os er maling specielt. Man må ikke undervurdere effekten af god maling contra dårlig maling. Går man på kompromis hér, kan det ende ud med en væg, der ser hverken halvt eller helt færdig ud. Derfor fører vi kun kvalitetsmærker, der sikrer dig et resultat, du eller dine kunder bliver glade for.

 

Vi har det hele

Vi fører primært Dyrup maling, som vi per erfaring ved, holder og dækker flot. Vi har både indendørs og udendørs maling, så hvad end du har brug for, kan vi hjælpe dig. 

Vi har yderligere et stort udvalg inden for spartelmasser, malertape, afdækning og malergrej generelt. 

Vi har det hele i butikken, og du er mere end velkommen til at kigge forbi. Vi har derudover også mange former for afrensningsmidler, hvilket er vigtigt at benytte i nogle tilfælde. Vores erfarne medarbejdere kan rådgive dig herom, således at du er sikker på at komme ud med netop dét, der passer dig – hverken mere eller mindre.

 

Maling til dig

Har du også en væg, et hus eller et stakit, der skal males? Så ring til os på telefon 86 36 55 00 og lad os hjælpe dig med at finde frem til det, du har brug for.

De fleste af vores kunder kommer fra Ebeltoft, Djursland og Rønde, men vi hjælper selvfølgelig alle, der har brug for det.

Har du spørgsmål?
Udfyld formularen nedenfor

Nyheder
Direkte fra Facebook

Udviklet af Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top