Velkommen til Grønfeld Byggecenter

Et byggemarked for alle

Som lokalt byggemarked i Grønfeld leverer Grønfeld Byggecenter, gennem vores byggemarked, materialer og værkstøj til folk i både Ebeltoft, Rønde og Djursland. I Grønfeld Byggecenter har vi produkter og materialer til alle. Om du er privatpersonen, der klarer det selv eller fagmanden, der har behov for det ypperste inden for værktøj og materialer, så finder du det i vores byggemarked. Vi er med i indkøbskæden Jyske Byggecentre, en kæde der anerkender et godt byggecenter, og det er vi stolte af. Det betyder ordentlig service og god rådgivning i dit lokale byggemarked, hvor vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig med alle dine projekter uanset hvad du søger. I vores byggemarked finder du blandt andet:

 Så uanset hvad du leder efter, så kan du finde det i vores byggecenter.

 

Besøg vores byggecenter og få den bedste start på dit projekt

Vi har som byggecenter mange års erfaring og har derfor stor viden inden for de fleste byggeprojekter. I vores byggemarked forhandler vi kun kvalitetsprodukter, som vi selv ville vælge. Dit projekt er lige så vigtigt for os, som det er for dig. Derfor har vi også sat service i højsædet i vores byggecenter og processen, hvori vi kan hjælpe dig, gør vi personlig. Som professionelt byggecenter rådgiver dig, så du kommer ud med de helt rigtige produkter fra vores byggemarked, og vi skræddersyer altid en pakke, der passer netop dig.

 

Kontakt dit lokale byggemarked i Ebeltoft

Grønfeld Byggecenter er et lokalt byggemarked med kunder i Ebeltoft, Rønde, Djursland og omegn. Vi kan med garanti også hjælpe dig, og hvad end du er gør-det-selv-typen eller fagmand så finder du med garanti hvad du skal bruge i vores byggecenter. Kom forbi og se vores store sortiment i vores byggemarked eller ring til os på telefon 86 36 55 00 og få hjælp og rådgivning.

16. marts 2019

Alaska sprinklervæske 20 liter kun kr. 89,- lørdag medfølger aftapningshane u/b...

3 0 1

13. marts 2019

Vi har i dag haft Anna i praktik - i forbindelse med indsamling til Røde Kors...

27 4 2

6. marts 2019

Mascot arbejdstøj til langt under 1/2 pris !!!

17 7 22

4. marts 2019

Milwaukeé Tool Box 66x35x31 cm kr. 499,- KUN 1 STK TILBAGE.

6 2 1

4. marts 2019

Kun 2 stk. tilbage...

3 0 1

26. februar 2019

HUSK Vi har et stort udvalg af arbejdstøj fra Engel Workwear

7 0 11

25. februar 2019

Luxus Vildmarksbade er nu tilgængelig :) Ø 180 cm. Plads til 6-8 personer Indbyggede svenske ovne, strammer og skorsten i rustfri stål af høj kvalitet. Bad leveres samlet med en flot glasfiber kerne og låg i samme farve. Kerne farver - hvid - blå - grå 👍 Udvendig i alle RAL farver - frit valg :) Der medfølger - trappe stand 2 trin - stropper til fastgørelse af låg - Afløb med hane 24.999 kr. in…

11 1 14

18. februar 2019

Oprydnings-salg Fausol universalgødning 15 kg. 49,- pr. pose kun 15 poser tilbage

3 0 0

Nyheder
Direkte fra Facebook

Udviklet af Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top