Velkommen til Grønfeld Byggecenter

Et byggemarked for alle

Som lokalt byggemarked i Ebeltoft leverer vi gennem vores byggemarked, materialer og værkstøj til folk i både Rønde og Djursland. I Grønfeld Byggecenter har vi produkter og materialer til alle. Om du er privatpersonen, der klarer det selv eller fagmanden, der har behov for det ypperste inden for værktøj og materialer, så finder du det i vores byggemarked. Vi er med i indkøbskæden Jyske Byggecentre, en kæde der anerkender et godt byggecenter, og det er vi stolte af. Det betyder ordentlig service og god rådgivning i dit lokale byggemarked, hvor vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig med alle dine projekter uanset hvad du søger. I vores byggemarked finder du blandt andet:

 Så uanset hvad du leder efter, så kan du finde det i vores byggecenter.

 

Besøg vores byggecenter og få den bedste start på dit projekt

Vi har som byggecenter mange års erfaring og har derfor stor viden inden for de fleste byggeprojekter. I vores byggemarked forhandler vi kun kvalitetsprodukter, som vi selv ville vælge. Dit projekt er lige så vigtigt for os, som det er for dig. Derfor har vi også sat service i højsædet i vores byggecenter og processen, hvori vi kan hjælpe dig, gør vi personlig. Som professionelt byggecenter rådgiver dig, så du kommer ud med de helt rigtige produkter fra vores byggemarked, og vi skræddersyer altid en pakke, der passer netop dig.

 

Kontakt dit lokale byggemarked i Ebeltoft

Vi er et lokalt byggemarked i Ebeltoft med kunder i Rønde, Djursland og omegn. Vi kan med garanti også hjælpe dig, og hvad end du er gør-det-selv-typen eller fagmand så finder du med garanti hvad du skal bruge i vores byggecenter. Kom forbi og se vores store sortiment i vores byggemarked eller ring til os på telefon 86 36 55 00 og få hjælp og rådgivning.

20. september 2018

Lækker Vinterarbejdsjakke fra Blåklâder kr. 1099,- og så får du en strikhue med i købet !! værdi 119,-

3 0 1

13. september 2018

****** TILBUD - TILBUD******* Blåklæder håndværkerbuks incl. knæpuder og bælte. kr. 749,- så længe lager haves

9 2 5

10. september 2018

Kom og se din nye VW firmabil på mandag fra kl 7.00 til 9.00 hos Grønfeld Byggecenter A/S. VW Grenå viser bilerne frem og giver et rundstykke. Håber vi ses.

17 0 8

24. august 2018

Så fik vi det nye arbejdstøj fra F.Engel workwear på plads.... kom og se den nye kollektion X-treme som er med stretch som gør at komforten er helt i top... fåes i mange flotte farver...

14 0 8

17. august 2018

HUSK nu at bestille træpiller senest i næste uge inden prisen stiger ....

14 5 24

Nyheder
Direkte fra Facebook

Udviklet af Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top