En trælast i øjenhøjde

Alt i håndværktøj, byggemateriale & arbejdstøj

dag til dag levering

En trælast i øjenhøjde

Hos Grønfeld Byggecenter har vi en separat trælast, hvor vi har alt inden for byggematerialer. Vores erfarne medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med dit projekt, og det er vigtigt for os, at du kommer godt fra start. Derfor gør vi meget ud af kundekontakten, hvor du får mulighed for at introducere os i dit projekt. På baggrund af dette kan vi give dig den bedst mulige rådgivning og hjælp til, hvordan du bedst får udført din opgave.

 

Kvalitetsmaterialer

Vi fører kun byggematerialer af høj kvalitet. Vi forventer ikke, at du har lyst til at gå på kompromis, så det vil vi selvfølgelig heller ikke. Vi har alle varer fra kælder til tag samt både trygimprægneret træ og almindelig konstruktionstræ.

Materialer til alle typer

Har du brug for et par småting til dit hjemme-projekt, har vi det. Har du brug for alle materialer til et byggeprojekt, har vi det. Og hvis ikke vi ligger inde med det, bestiller vi det hjem til dig. Vores ønske er, at du går ud fra vores trælast med alt, hvad du skal bruge.

 

Kontakt din lokale trælast

Har du et projekt, du skal have materialer til? Så kom forbi os og hør nærmere. Vi ligger i Grønfeld, men har også mange kunder fra Rønde, Ebeltoft, Djursland og omegn. Du kan også altid ringe til os på telefon 86 36 55 00.

Har du spørgsmål?
Udfyld formularen nedenfor

Nyheder
Direkte fra Facebook

Udviklet af Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top