Arbejdstøj der holder

Alt i håndværktøj, byggemateriale & arbejdstøj

dag til dag levering

Arbejdstøj der holder

Vi tilbyder arbejdstøj af høj kvalitet, der både er praktisk og sikkert. Vi fører arbejdstøj af mærket Mascot, der er kendt for netop at være slidstærkt og derfor kan overleve selv de mest krævende opgaver. Vi har gennem mange år leveret arbejdstøj til de dygtige håndværkere i området omkring Djursland, Rønde og Ebeltoft.

 

Sikkerhedssko

Udover arbejdstøj har vi Brynje sikkerhedssko og Sika træsko, hvilket vi har udvalgt på baggrund af erfaring. Vi fører kun arbejdstøj og sikkerhedsko, vi selv ville vælge og derfor kan stå inde for. Det er din garanti for kvalitetsprodukter.

 

Tøjaftale til din virksomhed

Vi tilbyder tøjaftaler på vores arbejdstøj, således at vi kan levere arbejdstøj af høj kvalitet til hele din virksomhed. Vi har ikke nogen ’pakker’ på forhånd, da vi mener, det er vigtigere, at du og dine ansatte selv får lov at vælge præcis det arbejdstøj I ønsker. 

 

På denne måde kan vi lave en skræddersyet tøjpakke til jer, der kan inkludere forskellige typer og forskellige mærker – vi klarer også firmatryk til jeres arbejdstøj for jer. Tag kontakt til os og lad os sammen finde en løsning, der passer jer.

 

Ring og hør nærmere om vores udbud af arbejdstøj

Du kan ringe til os på telefon 86 36 55 00, så kan vi sammen finde det tøj, der bedst passer dig eller din virksomhed.

Vi har butik i Grønfeld, og leverer arbejdstøj til mange håndværkere fra Rønde, Djursland, Ebeltoft og omegn.

      

Har du spørgsmål?
Udfyld formularen nedenfor

Nyheder
Direkte fra Facebook

Udviklet af Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik
Top