Auktion

En bibeskæftigelse for dig.

Her sælger vi alt

Hos Grønfeld Byggecenter holder vi auktion en gang om måneden. Her sælger vi alt. Vi har gode erfaringer med at holde disse auktioner, hvor du kan aflevere dine ting, hvis du har noget, du gerne vil af med. Om det er en gammel pladespiller, en brugt cykel eller noget helt tredje, står vi for at få det afsat, så du kan tjene lidt penge på de ting, der ellers bare står henslængt i kælderen eller på loftet.

Hvis du har lyst til at gøre en god handel, er du også mere end velkommen til at komme forbi. Det er en hyggelig måde at anskaffe sig dét du lige står og mangler – og så endda til en god pris.

Restpartier og lignende

Vi sælger også egne materialer, værktøjer og meget mere. Har vi et restparti, vi skal af med, kan dette også meget vel tænkes at ryge på auktion, hvor du har mulighed for at anskaffe dig f.eks. noget kvalitetsværktøj til billige penge.

Kom forbi og byd med

Har du spørgsmål til, hvornår næste auktion afholdes, eller har du nogle ting stående der hjemme, du gerne vil have afsat, så ring til os på telefon 86 36 55 00. Vi hører til i Grønfeld, men har folk fra hele Østjylland, der kommer og byder.

Vi samarbejder med Campen Auktioner

Varer kan indleveres hos os, så fragter vi dem til auktion.

Ønskes der at holde auktion hos jer, så kan dette også arrangeres. Kontakt Torben i dag på 22 30 59 29