Klinker og fliser til det hele

Alt i håndværktøj, byggemateriale & arbejdstøj

dag til dag levering

Klinker og fliser til det hele

Står du og overvejer klinker og fliser til dit nye badeværelse, bryggers eller noget helt andet? Vi leverer klinker og fliser til hvad du behøver. Vi har f.eks. hele løsningen fra LIP, som vi har god erfaring med. Vi har leveret både fliser og klinker til professionelle og gør-det-selv folk i området omkring Djursland, Ebeltoft og Rønde. Derfor kan vi også hjælpe dig til at finde en løsning, der passer dig bedst.

 

Fliser til badeværelset

Står du med drømmen om et nyt badeværelse eller blot udskiftning af fliser? Så kom og se vores store udvalg af fliser der kan pryde væggene i dit nye badeværelse. At vælge fliser er en stor beslutning og der er mange muligheder, derfor tilbyder vi kyndig rådgivning herom. Vi har mange varianter og størrelser af fliser så vi garanterer at vi kan finde fliser der er lige dig. 

 

Klinker til bryggersgulvet

Klinker er en stærkere flise og er derfor oplagt til gulve. Har du et rum i dit hjem der kunne trænge til at blive frisket op eller leder du efter et gør-det-selv projekt, så er klinker en god løsning. Klinker giver en pæn symetrisk overflade, der er nem at rengøre. Vi har naturligvis også de materialer det kræver for at lægge klinkerne, samt fuge dem. Vi har et stort sortiment af klinker og vi kan med garanti finde en klinke der falder i din smag.

 

Præcis, hvad der passer dig

Vi har mange forskellige klinker og fliser fra Fliseuniverset, hvilket er en forhandler, vi sætter stor pris på. Også her vælger vi kun de fliser og klinker vi selv kan stå inde for, da kvalitet er meget vigtigt for os. 

Vi ønsker, at du bliver glad for dit resultat, og derfor skal du selvfølgelig også have muligheden for at vælge præcis de fliser og klinker, der passer dig. 

 

Lad os hjælpe med dine klinker og fliser

Vi guider og hjælper gerne på baggrund af de ønsker, du fortæller os, og hvis du har forelsket dig i nogle bestemte fliser eller klinker vi ikke har i butikken, gør vi vores ypperste for at få det hjem til dig alligevel. Vi står til rådighed med vejledning om alt omkring fliser og klinker, både før, under og efter projektet.

 

Kom ind til en snak 

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 86 36 55 00, hvis du har brug for råd eller vejledning til dit badeværelse, din entré, eller hvad end du skal have ordnet. Vi leverer fliser og klinker til vores mange kunder i området omkring Ebeltoft, Rønde, Djurslands og omegn.

 

Vi har på nuværende tidspunkt ingen fliser på lager

Har du spørgsmål?
Udfyld formularen nedenfor

Nyheder
Direkte fra Facebook

Udviklet af Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik
Top