Velkommen til Grønfeld Byggecenter

Et byggemarked for alle

Som lokalt byggemarked i Grønfeld leverer Grønfeld Byggecenter, gennem vores byggemarked, materialer og værkstøj til folk i både Ebeltoft, Rønde og Djursland. I Grønfeld Byggecenter har vi produkter og materialer til alle. Om du er privatpersonen, der klarer det selv eller fagmanden, der har behov for det ypperste inden for værktøj og materialer, så finder du det i vores byggemarked. Vi er med i indkøbskæden Jyske Byggecentre, en kæde der anerkender et godt byggecenter, og det er vi stolte af. Det betyder ordentlig service og god rådgivning i dit lokale byggemarked, hvor vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig med alle dine projekter uanset hvad du søger. I vores byggemarked finder du blandt andet:

 Så uanset hvad du leder efter, så kan du finde det i vores byggecenter.

 

Besøg vores byggecenter og få den bedste start på dit projekt

Vi har som byggecenter mange års erfaring og har derfor stor viden inden for de fleste byggeprojekter. I vores byggemarked forhandler vi kun kvalitetsprodukter, som vi selv ville vælge. Dit projekt er lige så vigtigt for os, som det er for dig. Derfor har vi også sat service i højsædet i vores byggecenter og processen, hvori vi kan hjælpe dig, gør vi personlig. Som professionelt byggecenter rådgiver dig, så du kommer ud med de helt rigtige produkter fra vores byggemarked, og vi skræddersyer altid en pakke, der passer netop dig.

 

Kontakt dit lokale byggemarked i Ebeltoft

Grønfeld Byggecenter er et lokalt byggemarked med kunder i Ebeltoft, Rønde, Djursland og omegn. Vi kan med garanti også hjælpe dig, og hvad end du er gør-det-selv-typen eller fagmand så finder du med garanti hvad du skal bruge i vores byggecenter. Kom forbi og se vores store sortiment i vores byggemarked eller ring til os på telefon 86 36 55 00 og få hjælp og rådgivning.

5. juni 2019

Vi har åben grundlovsdag 7.00-17.00

7 0 4

21. maj 2019

JBC TRÆPILLER - hvis kvalitet betyder noget! Vi har træpiller på lager hele året rundt. Ring 86365500 og hør nærmere om priser og leveringsmuligheder.

18 2 19

14. maj 2019

Plæneklipper Texas 4610 TR/W med opsamler. kr. 1.999,-

1 0 4

14. maj 2019

Plæneklipper Jonsered LM 2150 kr. 1.795,-

0 0 2

14. maj 2019

Husk vi har LUKKET st. bededag

1 0 3

13. maj 2019

NYHED NYHED - Scandbio Staldpellets • God til strøelse • God og jævn fordeling over hele boksens bund • Billigere end spåner og alm strøelse • Nem opbevaring • Allergi venlig • Mindre udmugning – mindre mødding • Bedre sugeevne – op til 8 x bedre sugeevne end træspåner • Ubesværet kompostering • Fantastisk duft af træ i boksen og forbedret luft og lys • Korrekt brug af træpiller giver o…

6 0 7

13. maj 2019

Stort tillykke til vinderen af Milwaukée konkurencen Tømrermester Nur Just Petersen

21 0 2

Nyheder
Direkte fra Facebook

Udviklet af Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik
Top