Sten, sand & grus

Alt i håndværktøj, byggemateriale & arbejdstøj

dag til dag levering

Sten, sand & grus

Vi kan skaffe alt inden for sten, sand og grus. Vi leverer både i big bags samt hele vognlæs; det afhænger fuldstændig af dig, dit behov og dine ønsker. Hos os er kunden kongen, og det ønsker vi, at du kan mærke. Derfor laver vi altid et skræddersyet tilbud på levering af dine materialer. Vi har sand, stabilt grus, granitskærve, harvet muld og meget andet.

 

Fleksibel levering

Vi kan altid levere dine materialer, uafhængigt af mængden. Udover de almindelige big bags, som vi leverer, har vi også mulighed for at aflæsse med grab. Har du brug for et vognlæs, kan vi derfor lette din opgave ved at aflæsse for dig. 

 

Så har du mulighed for at bruge mere tid på den reelle opgave. Dét synes vi er en mulighed, der er værd at tage.

Det vigtige er igen, at du bestemmer, og vi tager altid dine ønsker til efterretning og designer derudfra et tilbud, der gør det lettest for dig.

 

Lad os klare dine materialer

Har du brug for sten, sand, grus, betonvarer eller noget helt andet, er du meget velkommen til at kontakte os. Så finder vi en løsning, der passer dig. Ring til os på telefon 86 36 55 00. Vi hjælper kunder i Ebeltoft, Rønde og omegn, og vi ønsker også at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?
Udfyld formularen nedenfor

Nyheder
Direkte fra Facebook

| Cookie- og privatlivspolitik | Sitemap
Top