Klinker og fliser til det hele

Alt i håndværktøj, byggemateriale & arbejdstøj

dag til dag levering

Klinker og fliser til det hele

Står du og overvejer klinker og fliser til dit nye badeværelse, bryggers eller noget helt andet? Vi leverer klinker og fliser til hvad du behøver. Vi har f.eks. hele løsningen fra LIP, som vi har god erfaring med. Derfor kan vi også hjælpe dig til at finde en løsning, der passer dig bedst.

 

Fliser til badeværelset

Står du med drømmen om et nyt badeværelse eller blot udskiftning af fliser? Så kom og se vores store udvalg af fliser der kan pryde væggene i dit nye badeværelse. Vi har mange varianter og størrelser af fliser så vi garanterer at vi kan finde fliser der er lige dig.  

 

Klinker til bryggersgulvet

Klinker er en stærkere flise og er derfor oplagt til gulve. Har du et rum i dit hjem der kunne trænge til at blive frisket op eller leder du efter et gør-det-selv projekt, så er klinker en god løsning. Klinker giver en pæn symetrisk overflade, der er nem at rengøre. Vi har naturligvis også de materialer det kræver for at lægge klinkerne, samt fuge dem.

 

Præcis, hvad der passer dig

Vi har mange forskellige fliser fra Fliseuniverset, hvilket er en forhandler, vi sætter stor pris på. Også her vælger vi kun de fliser og klinker vi selv kan stå inde for, da kvalitet er meget vigtigt for os. 

Vi ønsker, at du bliver glad for dit resultat, og derfor skal du selvfølgelig også have muligheden for at vælge præcis de fliser og klinker, der passer dig.

 

Lad os hjælpe med dine klinker og fliser

Vi guider og hjælper gerne på baggrund af de ønsker, du fortæller os, og hvis du har forelsket dig i nogle bestemt fliser eller klinker vi ikke har i butikken, gør vi vores ypperste for at få det hjem til dig alligevel.

 

Ebeltoft, Rønde og Djursland 

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 86 36 55 00, hvis du har brug for råd eller vejledning til dit badeværelse, din entré, eller hvad end du skal have ordnet. Vi servicerer Ebeltoft, Rønde, Djurslands og omegn.

 

Vi har på nuværende tidspunkt ingen fliser på lager

Har du spørgsmål?
Udfyld formularen nedenfor

Nyheder
Direkte fra Facebook

Udviklet af Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top