KLINKER-FLISER OG TRÆGULVE

Står du og overvejer klinker og fliser til dit nye badeværelse, bryggers eller noget helt andet?

Klinker, Fliser og Trægulve

Står du og overvejer klinker og fliser til dit nye badeværelse, bryggers eller noget helt andet? Vi leverer klinker og fliser til hvad du behøver.  Vi har leveret både fliser og klinker til professionelle og gør-det-selv folk på Djursland, Derfor kan vi sikkert også hjælpe dig til at finde en løsning, der passer dig bedst.

Fliser til badeværelset

Står du med drømmen om et nyt badeværelse eller blot udskiftning af fliser? Så kom og se vores store udvalg af fliser der kan pryde væggene i dit nye badeværelse. At vælge fliser er en stor beslutning og der er mange muligheder, derfor tilbyder vi kyndig rådgivning herom.

Klinker til bryggersgulvet

Klinker er en stærkere flise og er derfor oplagt til gulve. Har du et rum i dit hjem der kunne trænge til at blive frisket op eller leder du efter et gør-det-selv projekt, så er klinker en god løsning. Klinker giver en pæn symetrisk overflade, der er nem at rengøre. Vi har naturligvis også de materialer det kræver for at lægge klinkerne, samt fuge dem.

Præcis, hvad der passer dig

Vi har mange forskellige klinker og fliser fra Colour Ceramica og Fliseuniverset, hvilket er to forhandlere, vi sætter stor pris på. Også her vælger vi kun de fliser og klinker vi selv kan stå inde for, da kvalitet er meget vigtigt for os.

Lad os hjælpe med dine klinker og fliser

Vi guider og hjælper gerne på baggrund af de ønsker, du fortæller os, og hvis du har forelsket dig i nogle bestemte fliser eller klinker vi ikke har i butikken, gør vi vores ypperste for at få det hjem til dig alligevel. Vi står til rådighed med vejledning om alt omkring fliser og klinker, både før, under og efter projektet.

Kom ind til en snak

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 86 36 55 00, hvis du har brug for råd eller vejledning til dit badeværelse, din entré, eller hvad end du skal have ordnet.

Vi har på nuværende tidspunkt ingen fliser på lager