Vinduer og døre

Hos Grønfeld Byggecenter har vi et stort udvalg af både nye vinduer og nye døre.

Vinduer og døre til dig og dine kunder

Hos Grønfeld Byggecenter har vi et stort udvalg af både nye vinduer og nye døre. Vi bestræber os på kun at levere de bedste nye vinduer fra blandt andet Velfac. Ligeledes er vores nye døre af høj kvalitet.

Trænger dit hjem til nye vinduer?

Vi leverer alle typer af nye vinduer til både private og erhverv.
Vi bestiller vores nye vinduer fra bl.a KPK vinduer og døre, Rationel, Outline samt Velfac. Derfor kan vi tilbyde en bred vifte af nye vinduer, således der er noget for enhver smag.

Masser af kendte mærker

Vi har gode erfaringer med de mærker, vi fører, hvorfor vi kan stå inde for kvaliteten af disse. Så hvad end du har af forventninger eller spørgsmål til dine nye vinduer, kan vi hjælpe dig.

Øg sikkerheden i dit hjem med nye døre

Nye døre er en effektiv måde at holde indbrudstyve ude af dit hjem. Derudover giver nye døre en ny helhed til huset. Hos Grønfeld Byggecenter tilbyder vi et stort sortiment af nye døre, hvor vi helt sikkert kan finde noget der falder i din smag.

Service er nøgleordet

Vores dygtige medarbejdere er altid klar til at rådgive og vejlede dig ift. køb af nye vinduer og nye døre.

Vi bruger tid og kræfter på at sætte os grundigt ind i dit projekt eller dit behov, således at vi kan rådgive dig til at finde det helt rigtige vindue eller den helt rigtige dør.

Sammen finder vi dine nye vinduer eller døre

Dette gør vi sammen med dig, og det er derfor vigtigt for os, at kontakten med dig er god. Vi plejer at sige, at vi gør dit projekt til vores projekt. Derfor er kvaliteten af det, vi sender dig hjem med, også meget vigtigt for os.

Nye vinduer til alle på Djursland og omegn

Vi vil gerne føje dig til vores kundekreds, der dækker hele Djursland. Ring til os på telefon 86 36 55 00 og lad os finde frem til løsningen på dit behov.