Trælast i Ebeltoft

Hos Grønfeld Byggecenter har vi en separat trælast, hvor vi har alt inden for byggematerialer. Det gør at vi kan tilbyde et stort udvalg.

Trælast i øjenhøjde

Søger du en trælast i Ebeltoft eller i nærheden af Rønde med alt til byggeprojektet eller hjemme-projektet? Hos Grønfeld Byggecenter har vi en separat trælast, hvor vi har alt inden for byggematerialer. Det gør, at vi kan tilbyde et stort udvalg.

Vi leverer materialer til professionelle og gør-det-selv folk på hele Djursland.

Trælast med fokus på kunden

Vores erfarne medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med dit projekt, og det er vigtigt for os, at du kommer godt fra start. Derfor gør vi meget ud af kundekontakten, hvor du får mulighed for at introducere os i dit projekt. På baggrund af dette kan vi give dig den bedst mulige rådgivning og hjælp til, hvordan du bedst får udført din opgave.

Få kvalitetsmaterialer hos os

I vores trælast fører vi kun byggematerialer af høj kvalitet. Vi forventer ikke, at du har lyst til at gå på kompromis, så det vil vi selvfølgelig heller ikke.

Vi har i vores trælast alle varer fra kælder til tag samt både trykimprægneret træ og almindelig konstruktionstræ.

Alsidig trælast

Har du brug for et par småting til dit hjemme-projekt, har vi det. Har du brug for alle materialer til et byggeprojekt, har vi det. Og hvis ikke vi ligger inde med det du mangler, bestiller vi det hjem til dig. Kort sagt, så bestræber vi os på at være en alsidig trælast med et stort udvalg. Vores ønske er, at du går herfra med alt, hvad du skal bruge.

Kontakt os gerne om trælast i Ebeltoft

Har du et projekt, du skal have materialer til? Så kom forbi os og hør nærmere om både materialevalg og selve byggeprocessen.

Vores trælast ligger i Grønfeld nær Ebeltoft, men vi har kunder på hele Djursland. Du kan også altid ringe til os på telefon 86 36 55 00. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Vi tilbyder også maling samt arbejdstøj og sko af høj kvalitet.

Trælast i Ebeltoft