Betonvarer

Vi har mange forsekellige typer fliser og belægningssten samt lecablokke og fundablokke.

Betonvarer til det hele

Vi fører alt inden for betonvarer. Vi har mange forskelige typer fliser og belægningssten samt lecablokke og fundablokke. Om det er til det store byggeri, hvor der kræves styrke og robusthed, eller om du skal bruge fliser til terrassen, har vi helt sikkert løsningen til dig.

Vi er kort sagt leveringsdygtige i alle former for betonvarer og belægningssten.

Betonvarer til private, erhverv og kommuner

Vi har gennem mange år hjulpet alle typer kunder med betonvarer. Derfor kan vi også med god samvittighed sige, at vi kan hjælpe dig til at finde netop de betonvarer, du har brug for.

Vi har blandt andet også et stort udvalg i brøndgods (brøndringe, topringe, dæksler etc.), som vi fører i både genbrugsplast og beton.

Derudover tilbyder vi også levering af færdig beton til byggeriet. Vi gør meget ud af at rådgive dig, således at du altid kommer hjem med det helt rigtige til dit projekt.

Belægningssten til haven

Ønsker du at lægge nye fliser i din have eller skifte de gamle belægningssten ud på terrassen, så kan vi også hjælpe dig. Vi har et stort udvalg af belægningssten, så er der er helt sikkert noget efter din smag. Vi rådgiver dig naturligvis så du finder præcis de belægningssten som du ønsker. Der findes mange typer af belægningssten og derfor står vi til rådighed med kyndig rådgivning fra vores brede viden om belægningssten.

Lad os hjælpe dig

Har du brug for råd eller vejledning er vores erfarne medarbejdere klar til at hjælpe dig, uanset om det gælder betonvarer eller belægningssten.

Du kan ringe til os på telefon 86 36 55 00 og få hjælp til dit byggeri.