Maling i Ebeltoft nær Randers

Hos os er maling specielt. Man må ikke undervurdere effekten af god maling contra dårlig maling.

Mere end bare maling

Søger du maling af høj kvalitet til dit hus, loft eller en væg? Hos os er malingen noget helt specielt. Man må ikke undervurdere effekten af god maling contra dårlig maling. Går man på kompromis hér, kan det ende ud med en væg, der ser hverken halvt eller helt færdig ud. Derfor fører vi kun kvalitetsmærker indenfor maling, der sikrer dig et resultat, du eller dine kunder bliver glade for.

Hos Grønfeld Byggecenter har vi mange års erfaring med salg og rådgivning af maling af højkvalitet til vores kunder fra Ebeltoft, Randers, Djursland og omegn.

Maling fra Yunik

Som noget nyt har vi skiftet leverandør på maling. Yunik er vores nye maling og er fra Unicell Nordic – en del af Flügger group. De byder på kvalitetsmaling, som giver et flot resultat, både inde og ude. Så hvad end du har brug for, kan vi stadig hjælpe dig.

Tilbehør til dit malerprojekt

Vi har yderligere et stort udvalg inden for spartelmasser, malertape, afdækning og malergrej generelt. Vi har det hele i butikken, og du er mere end velkommen til at kigge forbi.

Vi har derudover også mange former for afrensningsmidler, hvilket er vigtigt at benytte i nogle tilfælde afhængigt af dit valg af maling.

Vores erfarne medarbejdere kan rådgive dig herom, således at du er sikker på at komme ud med  malingen og dét tilbehør, der passer dig – hverken mere eller mindre.

Maling fra dit lokale byggecenter

Har du også en væg, et hus eller et stakit, der trænger til frisk maling? Der kan være mange projekter i hjemmet der kræver maling af god kvalitet. Vi er leveringsdygtige i alle former for maling uanset hvilket projekt det omhandler. Så kig forbi vores byggecenter og få en rådgivende snak. Så kan vi sammen finde frem til lige præcis den maling som du ønsker.

Giv os gerne et kald

Har du nogle spørgsmål til vores kvalitetsmaling, farver eller andet? Ring til os på telefon 86 36 55 00 og lad os hjælpe dig med at finde frem til lige præcis den maling, du har brug for. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Maling i Ebeltoft nær Randers