Brændsel

Grønfeld Byggecenter leverer alt inden for brændsel.

Brændsel i alle størrelser

Grønfeld Byggecenter leverer alt inden for brændsel. Vi har trætårne, træbriketter, træpiller (både 6 og 8 mm. samt indblæst). Så kig ind forbi vores byggecenter og trælast i Grønfeld.

Brændsel i høj kvalitet

Alt vores brændsel er af høj kvalitet, og vi har nøje udvalgt de mærker, vi fører. Det er vigtigt for os at kunne stå inde for de produkter, vi sælger. Derfor er du altid sikret brændsel, der lever op til dine forventninger.

Afhentning eller levering – Du bestemmer

Vi har både store og små læs, og vi har altid mulighed for at levere det ud til dig. Vi gør meget ud af at være fleksible, hvorfor det altid er dine præferencer, vi går efter. Er det lettest for dig at hente dit brændsel selv, er det derfor også en mulighed. Hvis du vil have det afleveret, har vi også mulighed for at levere med en medbringertruck.

Det er en lille truck, vi har bag på bilen, der gør, at vi kan køre det ind i et skur eller lignende for dig.

Vi har også dit brændsel

Er du i tvivl om hvilken type af brændsel du skal bruge eller har du andre spørgsmål? Så er du altid velkommen til at komme forbi til en rådgivende snak, så du bliver klogere på brændsel. Vi er leveringsdygtige i næsten alle former for brændsel og har sikkert den brændsel du foretrækker.

Brændsel til hele Djursland

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille en omgang brændsel, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi hører til i Grønfeld, og forhandler brændsel til folk i hele Østjylland. Du kan ringe til os på telefon 86 36 55 00.