Haveudstyr

Alt i håndværktøj, byggemateriale & arbejdstøj

dag til dag levering

Haveudstyr

Alt inden for haveudstyr

Hos Grønfeld Byggecenter har vi haveredskaber til det hele. Vi sælger vandingsartikler, plæneklippere, fræsere – vi har ganske enkelt alt, du kan få brug for i haven. Alt vores haveudstyr er nøje udvalgt af vores dygtige medarbejdere. Med mange års erfaring har vi valgt redskaber, som vi ved, holder. Det er sådanne redskaber, vi ønsker at give videre til dig.

 

Vi giver dig mulighed for at opnå drømmehaven

Med haveredskaber fra os er du skridtet tættere på at opnå den have, du drømmer om. Det er klart, det kræver også en indsats fra dig, men vi giver dig det bedste udgangspunkt for at kunne opnå netop det, du vil. Hvis du er fagmand og vil give dine kunder det bedste resultat, har vi også udstyret til dig.

Kom og kig

Vi har alt udstyret i vores butik, og du er meget velkommen til at komme og kigge. Vores erfarne medarbejdere står klar til at rådgive dig om de bedste redskaber til netop din(e) opgave(r). Du må også gerne ringe til os på telefon 86 36 55 00, hvor vi også gerne vejleder dig om dine muligheder. Vi hører til i Grønfeld, men hjælper også private og fagmænd fra Rønde og omegn.

NYHED - Kædesav fra Milwaukeé

kom ind i butikken og få et godt tilbud 👍

 

Nu starter havesæsonen 🌻

Og husk Milwaukeé har forskellige

havemaskiner som passer batteri

med dine M18 maskiner..

Har du spørgsmål?
Udfyld formularen nedenfor

Nyheder
Direkte fra Facebook

| Cookie- og privatlivspolitik | Sitemap
Top