Maling er ikke bare maling

Alt i håndværktøj, byggemateriale & arbejdstøj

dag til dag levering

Maling er ikke bare maling

Hos os er maling specielt. Man må ikke undervurdere effekten af god maling contra dårlig maling. Går man på kompromis hér, kan det ende ud med en væg, der ser hverken halvt eller helt færdig ud. Derfor fører vi kun kvalitetsmærker indenfor maling, der sikrer dig et resultat, du eller dine kunder bliver glade for.

Vi har mange års erfaring med salg og rådgivning af maling af højkvalitet til vores kunder i området omkring Djursland, Ebeltoft og Rønde.

 

Maling fra Dyrup

Vi fører primært Dyrup maling, som er en maling vi fra erfaring ved, holder og dækker flot. Maling fra Dyrup leverer et flot og dækkende resultat som vi kan stå inde for. Vi har både indendørs og udendørs maling, så hvad end du har brug for, kan vi hjælpe dig. 

 

Tilbehør til dit malerprojekt

Vi har yderligere et stort udvalg inden for spartelmasser, malertape, afdækning og malergrej generelt. Vi har det hele i butikken, og du er mere end velkommen til at kigge forbi. 

Vi har derudover også mange former for afrensningsmidler, hvilket er vigtigt at benytte i nogle tilfælde afhængigt af dit valg af maling.

Vores erfarne medarbejdere kan rådgive dig herom, således at du er sikker på at komme ud med netop den maling og dét tilbehør, der passer dig – hverken mere eller mindre.

 

Maling fra dit lokale byggecenter

Har du også en væg, et hus eller et stakit, der trænger til frisk maling? Der kan være mange projekter i hjemmet der kræver maling af god kvalitet. Vi er leveringsdygtige i alle former for maling uanset hvilket projekt det omhandler. Så kig forbi vores byggecenter og få en rådgivende snak. Så kan vi sammen finde frem til lige præcis den maling som du ønsker.

 

Maling i Ebeltoft, Rønde og Djursland

Ring til os på telefon 86 36 55 00 og lad os hjælpe dig med at finde frem til lige præcis den maling, du har brug for.

Vi har hjulpet mange af vores kunder fra Ebeltoft, Djursland og Rønde med maling af høj kvalitet. Vi hjælper selvfølgelig alle, der har brug for det selvom man ikke er fra lokalområdet.

Vi leverer maling af høj kvalitet til lokalområdet omkring Djursland, Rønde og Ebeltoft

Vi leverer maling af høj kvalitet til lokalområdet omkring Djursland, Rønde og Ebeltoft

Har du spørgsmål?
Udfyld formularen nedenfor

Nyheder
Direkte fra Facebook

Udviklet af Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik | Sitemap
Top