Udlejning

Alt i håndværktøj, byggemateriale & arbejdstøj

dag til dag levering

Udlejning

Udlejning på dine vilkår

Vi tilbyder hos Grønfeld Byggecenter udlejninger af udstyr til favorable priser. Det er vigtigt for os, at udstyret passer til dig og din opgave, hvorfor vi altid sammensætter en løsning i fællesskab med dig. Vi lytter til dine behov og ønsker og fastsætter derudfra et tilbud, der kan hjælpe dig til at klare din opgave. Vores dygtige medarbejdere har gennem mange års erfaring prøvet lidt af hvert. Derfor ved de med garanti også, hvad der bedst løser din opgave, og dermed hvad der bedst kan betale sig for dig at leje.

 

Udlejning af udstyr for alle

Vi tilbyder udlejning af blandt andet fliseklippere, pladevibratorer, motorbører, selvlæssere, minigravere, trailere og meget andet. Vi har altså noget til enhver opgave, stor som lille, indendørs og udendørs. 

 

Hvis du har et ønske, gør vi alt for at opfylde det, og vi er meget fleksible i henhold til lejeperiode. Det foregår på dine præmisser, og det er vigtigt for os, at du går herfra med netop den følelse.

 

For et uforpligtende tilbud; ring

Vores erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe dig i hele Østjylland. Med faste kunder i Ebeltoft og Rønde kan vi også hjælpe dig. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på telefon 86 36 55 00.

Har du spørgsmål?
Udfyld formularen nedenfor

Nyheder
Direkte fra Facebook

Udviklet af Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik
Top